Hintojen ilmoittaminen

Näin ilmoitat uusia polttoaineen hintoja Tankille palveluun

Nopein ja suosituin tapa: Karttanäkymästä

Avaa hintailmoitus näkymä kartasta

Voit ilmoittaa uudet hinnat keltaisella Ilmoita hintoja -napilla. Oletuksena hintailmoitus avataan sinua lähimpänä olevalle asemalle.

Voit myös valita haluamasi aseman kartalta klikkaamalla aseman logoa/hintaa. Kun aseman tietolaatta (popup, jossa näkyy aseman nimi yms.) on näkyvissä logon/hinnan yläpuolella, avaa Ilmoita hintoja -nappi hintailmoituksen kyseiselle asemalle.

Voit vaihtaa asemaa myös Hintailmoitus-näkymän oikeasta yläreunasta.

Hintailmoitus-näkymä

Hintailmoitus-näkymässä näkyy valitun aseman perustiedot, kuten aseman tyyppi, etäisyys sinuun, aseman osoite ja tietenkin aseman nimi. Tarkista, että olet ilmoittamassa hintoja oikealle asemalle.

Syötä polttoaineiden hinnat niille varattuihin kenttiin. Mikäli asemalla ei ole tarjolla jotakin polttoainelaatua, niin jätä kenttä tyhjäksi.

Sinun ei tarvitse itse syöttää hintoihin pistettä tai pilkkua eurojen ja senttien erottamiseksi. Sovellus laittaa sen paikalleen automaattisesti. Syötä vain numerot siinä järjestyksessä kun luet ne valotaulusta.

Lähetä hinnat palveluun Lähetä-napilla. Kiitos.

Vaihtoehtoinen tapa: Aseman tiedoista

Avaa hintailmoitusnäkymä aseman tiedoista

Voit avata Hintailmoitus-lomakkeen myös aseman tiedoista. Valitse ilmoita uudet hinnat ruudun alareunasta ja pääset samaan Hintailmoitus-näkymään kuin kartasta.