Periaatteet

Yksityisyytesi on meille tärkeää. Tämä tietosuojakäytäntö kuvaa sitoutumistamme turvaamaan henkilötietosi ja yksityisyytesi, ja oikeutesi henkilötietoihisi.

Keräämme vain henkilötietoja, joita tarvitaan laillisiin liiketoimintatarkoituksiin. Keräämme tiedot oikeudenmukaisin ja laillisin keinoin, sinun suostumuksellasi. Ilmoitamme sinulle myös, miksi keräämme tietoja ja miten niitä käytetään.

Muista, että verkkosivustomme tai mobiilisovelluksemme voivat linkittää ulkoisiin sivustoihin, joita emme hallinnoi. Huomaa, että emme voi valvoa näiden sivustojen sisältöä ja käytäntöjä, emmekä voi ottaa vastuuta niiden tietosuojakäytännöistä.

Sinun tulisi käyttää aikaa lukea ja tarkistaa tämä käytäntö huolellisesti. Sinun on ilmoitettava, että olet lukenut tämän käytännön kokonaisuudessaan, ja suostuttava henkilötietojesi käsittelyyn tässä kuvatun mukaisesti.

Jos et ymmärrä tätä käytäntöä tai sinulla on kysyttävää täällä kuvatuista asioista, ota yhteyttä meihin.

Tietoja, joita keräämme sinulta

Tankille kerää tietoja sinusta, kun vierailet, käytät ja olet vuorovaikutuksessa Tankille-palvelun kanssa.

Rekisteröinti

Kun rekisteröidyt käyttämään palvelua, pyydämme sinulta valitsemaasi sähköpostiosoitetta ja salasanaa sekä vapaavalintaista käyttäjätunnusta. Salasanasi säilytetään järjestelmässämme suojatussa muodossa. Voit rekisteröityä myös Apple- tai Google-tilisi kautta. Jos valitset tämän menetelmän, vastaanotamme ja keräämme sähköpostiosoitteesi ja Apple- tai Google-tunnistenumerosi vastaavasti. Käytämme rekisteröinnin yhteydessä saamiamme kerättyjä henkilötietoja ainoana tarkoituksena tarjota palveluitamme sinulle ja antaa sinun käyttää palvelua.

Palvelujen käyttö

Kun käytät palveluitamme, saatamme kerätä sinulta henkilötietoja.

Palvelu itse ei kerää eikä tallenna paikkatietoasi päätelaitteen ulkopuolelle. Palvelussa on kuitenkin toimintoja, joihin liittyy läheisesti paikkatiedon käsittely. Tästä seuraa, että tietyissä tilanteissa saatamme saada tietoomme karkean sijaintisi. Palvelumme luonteesta johtuen suosikkiasemia koskevat tiedot tallennetaan ja ylläpidetään palvelimillamme. Teemme tämän voidaksemme tarjota palveluitamme sinulle.

Jakaminen

Palvelu hyödyntää toiminnassaan erilaisia kolmannen osapuolen komponentteja, kuten Google Maps. Käyttämällä sovellusta hyväksyt näiden alla listattujen kolmansien osapuolien tietosuojalausekkeet.

Google Privacy Policy

Kattaaksemme osan palvelun kehitys- ja käyttökustannuksista, teemme yhteistyötä Tutela Technologies Ltd:n kanssa. Tutela Technologies Ltd auttaa teleyrityksiä ymmärtämään ja parantamaan verkon nopeutta ja kattavuutta kaltaisillesi kuluttajille ja rakentamaan parempia verkkoja alueilla, jotka sitä eniten tarvitsevat.

Tutela voi kerätä pseudonymisoidulla tavalla langattoman verkon suorituskykyä, jota laitteesi kokee, joka voi sisältää seuraavan tyyppisiä henkilökohtaisia ​​tietoja ja / tai henkilötietoja:

  • Paikannustiedot. Sijaintitietoja (GPS- ja verkkopohjaisia) voidaan kerätä geopohjaisen analyysin kehittämiseksi ja verkon suorituskyvyn kartalle peiton välittämiseksi.
  • Päivittäinen istuntotunniste. Mittausistuntoa edustava satunnaisluku, joka nollataan 24 tunnin välein. Päivittäinen istuntotunniste määritetään päivittäin kullekin Tutelaan osallistuvalle mobiilisovelluksen asennukselle, jotta he voivat arvioida verkon oivallusten tilastollisen luotettavuuden.
  • Verkkoelementtien tunnukset. Verkonnimet, solutornitunnisteet, BSSID ja muut tukiasematiedot voidaan kerätä, jotta Tutela voi tietää, mitä verkko-operaattoria tai verkkolaitteita he testaavat ongelmien varalta.
  • Testisovelluksen tila. Tämän sovelluksen tila verkkotestin aikana (esim. “Käytössä”) voidaan kerätä tietojen validointia varten. Tutela ei koskaan näe tai tallenna käyttäjien katselemaa sisältöä.

Tämän sovelluksen käyttäminen ja Tutelan salliminen pseudonymisoitujen tietojen keräämisessä voi auttaa parantamaan langattoman verkon ja sovellusten suorituskykyä. Näitä pseudonymisoituja tietoa voidaan jakaa matkapuhelinoperaattoreiden, verkkolaitteiden valmistajien ja muiden kolmansien osapuolten kanssa televiestintäekosysteemissä. He käyttävät sitä verkon suorituskyvyn ymmärtämiseen, kommunikointiin ja optimointiin.

Tutela ei koskaan kerää arkaluonteisia henkilökohtaisia ​​tietojasi, nimeäsi, puhelinnumeroitasi, pysyvää laitetunnistettaan tai sähköpostia ja ryhtyy teknisiin ja organisatorisiin toimenpiteisiin varmistaakseen, ettei tietoja kohdenneta tietyille kuluttajille. Lisätietoja Tutelan tietokäytännöistä on Tutelan tietosuojaperiaatteissa. Sinulla on oikeus kieltäytyä tietojen jakamisesta Tutelan kanssa. Voit tehdä tämän kieltämällä paikannuksen käytön mobiilisovelluksessa tai käymällä Älä myy tietojani -sivulla.

Viestintä kanssamme

Voimme käyttää yhteystietojasi kommunikoidaksemme kanssasi palvelutoiminnasta, tarjotaksemme tukea ja lähettääksemme sinulle muita tietoja, kuten tuotepäivityksiä ja ilmoituksia. Tämä viestintä ei nimenomaan ole markkinointiviestintää, vaan sen sijaan informaatiota. Et voi kieltäytyä näistä tärkeistä viesteistä. Sinulta saatetaan myös kysyä mielipidettäsi palveluistamme. Keräämme näitä tietoja auttamaan sinua kaikessa mitä tarvitset ja kehittääksemme palvelua edelleen.

Tietoja, joita keräämme sinusta muista lähteistä

Keräämme tietoja tilisi käytöstä, kuten kuinka usein kirjaudut sisään, ja muita rekisteröintiäsi ja palvelujemme käyttöä koskevia tietoja. Käytämme näitä tietoja sisäisesti tarjotaksemme sinulle parhaat mahdolliset palvelut.

Emme harjoita tai tue palvelujen välistä seurantaa. Käytämme evästeitä verkkotunnuksissamme ja aliverkkotunnuksissamme tarjotaksemme sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käytämme myös kolmannen osapuolen analytiikkapaketteja julkisilla sivuillamme, jotka saattavat asettaa evästeitä tietokoneellesi. Voit poistaa evästeet käytöstä selaimessasi ja jatkaa palveluidemme käyttöä ilman vaikutusta.

Kun käytät palveluitamme, keräämme tiettyjä lokitietoja. Nämä tiedot sisältävät yleensä käyttämäsi selaintyypin tai sovelluksen version, Internet Protocol -osoitteesi sekä päivämäärän ja kellonajan. Tarvitsemme näitä tietoja tarjoaksemme palveluitamme sinulle. Lisäksi kirjaamme nämä tiedot sisäisiin liiketoimintatarkoituksiin. Lokitiedot ovat tärkeitä myös turvallisuuden, tarkastuksen ja laadun parantamiseksi.

Tietojesi tallentaminen ja suojaaminen

Ymmärrämme ja otamme vastuumme tietojesi suojaamisesta. Tallentamiamme tietoja suojaamme kaupallisesti hyväksyttävillä keinoilla estääksemme menetykset ja varkaudet sekä luvattoman käytön, paljastamisen, kopioinnin, käytön tai muokkaamisen.

Kaikki palvelutiedot säilytetään palvelimilla, jotka sijaitsevat Euroopan unionissa. Tietoihin pääsy on rajoitettu EU: ssa asuville henkilöstömme jäsenille.

Säilytämme kerättyjä tietoja vain niin kauan kuin on tarpeen tarjotaksemme sinulle pyytämäsi palvelun, tai kunnes lopetat palvelujemme käytön ja pyydät tietojen poistamista.

Emme jaa henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja julkisesti tai kolmansien osapuolten kanssa, paitsi lain edellyttämällä tavalla.

Vaikka suhtaudumme henkilötietojesi suojaamiseen ja säilyttämiseen erittäin vakavasti ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin toimiin niiden suojaamiseksi, emme voi olla vastuussa tietorikkomuksista, jotka tapahtuvat kohtuullisen hallinnan ulkopuolella. Noudatamme kuitenkin kaikkia sovellettavia lakeja, jos tietoturvaloukkauksia esiintyy, mukaan lukien kohtuullisten toimenpiteiden toteuttaminen mahdollisten haittojen lieventämiseksi sekä ilmoittaminen sinulle tällaisista rikkomuksista mahdollisimman pian.

Oikeutesi

Voit vapaasti kieltäytyä henkilötietojesi pyytämisestä sillä seurauksella, että emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle haluamiasi palveluita.

Sinulla on oikeus tietää mitä tiedämme sinusta ja saada tietosi.

Jos haluat poistaa tilisi ja kaikki tietosi, voit tehdä sen sovellusten kautta. Tietojen saatavuusvaatimukset tarkoittavat, että meillä on oikeus ylläpitää turvallisia ja muuttumattomia varmuuskopioita. Poistopyynnöt jättävät varmuuskopiot koskematta. Tilisi poistamisen jälkeen pidämme tietosi varmuuskopioissa 14 päivän ajan.

Sinulla on oikeus tehdä valitus tavasta, jolla henkilötietojasi käsitellään. Ota yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön yhteystietoja. Voit myös ottaa yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen.

Muutokset

Pidätämme oikeuden muuttaa, tarkistaa tai muuten muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä milloin tahansa ja millä tahansa tavalla. Jos haluat tietää tietosuojakäytäntömme päivityksistä, sinun tulisi seurata tämän sivun muutoksia.

Ota meihin yhteyttä

Palvelua operoi Creosys Oy, joka sijaitsee osoitteessa PL 15, 37801 Akaa.

Jos sinulla on kysyttävää tästä käytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@tankille.fi tai lähettämällä meille postia.


Viimeksi päivitetty: 17. helmikuuta 2021.

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 125 000!