Featured image for the post

8 . helmikuuta 2017

Tankille-palveluun on nyt mahdollista kirjautua myös Facebook- ja Google-tunnusten avulla. Kun kirjaudut näiden kolmannen osapuolen mekanismien avulla ensimmäistä kertaa, sinulle luodaan automaattisesti Tankille-palveluun tili.

Täysin uudet käyttäjät

Mikäli et ole ennen käyttänyt Tankille-palvelua eikä sinulla ole siihen tehtyä tiliä, voit luoda uuden tilin nyt kolmella eri tavalla. Perinteinen, alusta asti mukana ollut tapa on luoda tili sähköpostia käyttäen. Uusina tapoina mukana on nyt kirjautuminen Google- ja Facebook-tunnusten avulla. Riittää, että olet kirjautunut jompaan kumpaan näistä palveluista, ja annat Tankille-sovellukselle pääsyn profiilitietoihisi. Ensimmäistä kertaa kirjautuessasi sinulle luodaan uusi tili Tankille-palveluun. Sinulta pyydetään myös julkista nimimerkkiä, jolla esiinnyt palvelussa. Jatkossa voit helposti kirjautua palveluun ilman erillistä salasanan syöttämistä. Riittää, että olet kirjautunut joko Google- tai Facebook-tiliisi.

Olemassa olevat Tankille-tilit

Mikäli sinulla on jo Tankille-tili luotuna sähköpostiosoitteella, niin ei hätää. Jos käyttämäsi sähköpostiosoite on sama, kun Facebookin ensisijainen sähköpostiosoitteesi tai Google-sähköpostisi, niin palvelu osaa yhdistää nämä kaksi asiaa yhteen. Voit siis kirjautua palveluun edelleen joko salasanan avulla tai sitten käyttää Facebook/Google tunnistusta. Tilisi ja kaikki tietosi pysyvät samoina.

Jos palvelussa käyttämäsi sähköpostiosoite on eri, kun Facebook/Google-sähköpostiosoitteesi, niin kirjautuminen näiden avulla luo sinulle uuden tilin. Kirjautumista käsitellään siis kuten olisit täysin uusi käyttäjä.

Mitä seuraavaksi?

Facebook- ja Google-kirjautuminen onnistuu sovellusversiosta 1.6 eteenpäin. Päivitetyt sovellukset löytyvät nyt Google Play:sta ja Apple App Storesta.

Mitä haluaisit nähdä sovelluksissa seuraavaksi? Kerro toiveesi meille. Ideoita meillä on kyllä kasapäin, mutta olisi hyvä tietää mitä te käyttäjät kaipaatte eniten.


Seuraava

Missä kannattaa tankata talvilomamatkalla?

Etelä-Suomen kouluissa vietettiin talvilomaa jo viime viikolla. Tällä viikolla on vuorossa Väli-Suomi ja Keski-Suomi. Ensi viikolla talvilomaa viettävät Itä- ja...

2 . maaliskuuta 2017

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Suomessa myytävät dieselöljyt

Useat Suomessa toimivat polttoainevalmistajat ja -myyjät ovat tuotteistaneet Premium diesel-polttoaineensa erityisen nimen alle, kuten Smart Diesel, Pro Diesel...

26 . tammikuuta 2017

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!