Featured image for the post

18 . huhtikuuta 2017

Tankille-sovellukset saivat viime viikolla halutun päivityksen. Nyt aseman tiedoissa voi tarkastella valitun polttoaineen hintakehitystä kyseisellä asemalla. Hintahistoriaa näytetään edellisen viikon ajalta mikäli hintatietoja on saatavilla kyseiseltä asemalta vähintään kaksi.

Hintahistorian hyödyntäminen

Hintahistorian avulla voit tarkastella hintojen päivitystiheyttä asemalla. Useille asemille hinnat päivittyvät monta kertaa päivässä. Vastaavasti osalla asemista päivityksiä tulee harvemmin. Graafista näkyy jokainen ilmoituskerta omana pisteenään. Pistettä koskettamalla näet hinnan myös numerona.

Kuvaajan avulla voi myös arvioida hintojen kehitystä eri viikonpäivinä. Onko viikonloppuna kenties edullisempaa tankata, kun arkipäivinä?

Väärät hintatiedot vahingossa

Blog post image

Hintahistorian paikkaansa pitävyyden vuoksi vahingossa väärät hintatiedot lähettäneen tulisi toimia seuraavasti. Sen sijaan, että lisäisit korjatut ja oikeat hintatiedot heti perään, suositeltavampaa olisi ensin peruuttaa väärä hintailmoitus. Näin ollen hintahistoria korjaantuu oikeaksi myös graafissa. Peruutuksen jälkeen voit ilmoittaa oikeat hinnat.

Voit poistaa vahingossa tekemäsi ilmoituksen aseman tiedoista. Peru ilmoitus linkki on näkyvissä tunnin ajan ilmoituksen lähettämisestä. Voit perua vain itse lähettämäsi hinnat.

Pyydä kaverit mukaan ja aktivoidu itsekin

Mitä enemmän palvelulla on hintoja ilmoittavia käyttäjiä, sitä kattavammat ja ajantasaisemmat hintatiedoista saadaan. Pyydä siis perheesi ja kaverisi mukaan bongaamaan hintoja!


Seuraava

Lähetä palveluun tankkausasemien kuvia

Tankille-sovellukset päivittyivät jälleen. Nyt asemille on mahdollista ladata kuvia suoraan puhelimella. Muiden käyttäjien lataamat kuvat näkyvät aseman tiedois...

23 . toukokuuta 2017

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Suomen maakaasu ja biokaasuasemat lisätty mukaan

Tankille-hintaseurantapalveluun otettiin mukaan hiljattain kaikki Suomen maa- ja biokaasuasemat. Kaasukäyttöisten autojen osuus liikenteessä on vielä pieni, vai...

28 . maaliskuuta 2017

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!