Featured image for the post

23 . toukokuuta 2017

Tankille-sovellukset päivittyivät jälleen. Nyt asemille on mahdollista ladata kuvia suoraan puhelimella. Muiden käyttäjien lataamat kuvat näkyvät aseman tiedoissa, jossa karttanäkymän voi vaihtaa kuvaksi.

Asemien kuvien ideana on antaa asemasta yleiskuva autoilijalle, jolle asema ei ole jo ennestään tuttu. Näin esimerkiksi kesälomareissun kahvi- ja tankkaustaukoa on mukavampi suunnitella, kun näkee minkälaisesta huoltoasemasta on kyse.

Miten kuvia ladataan?

Kuvia voi ladata asemalle Aseman tiedot -näkymästä. Ladattavan kuvan voi valita puhelimen kuvagalleriasta. Ladattavan kuvan voi myös ottaa kameralla suoraan. Itse lataamia kuviaan voi poistaa vuorokauden ajan lähettämisestä. Näin vahingossa ladatut kuvat pystyy poistamaan helposti. Poistotoiminto auttaa myös, mikäli huomaat lataamisen jälkeen, että esim. kuvan leikkaus tai valaistus ei ollutkaan hyvä.

Alla on kuvia lisäämisestä eri tilanteista riippuen siitä onko asemalla jo kuvia, ja onko kartta vai kuva oletusnäkymänä:

Kun kartta on valittuna ja asemalla ei ole vielä ladattuja kuvia

Kun kuva on näkyvissä, mutta asemalla ei ole vielä ladattuja kuvia

Kun kuva näkyvissä, ja asemalla on jo ladattuja kuvia

Minkälaisia kuvia voi ladata?

Palveluun voi ladata kuvia asemien yleisilmeestä. Huoltoasemilta myös asialliset sisäkuvat ovat tervetulleita.

Pyri välttämään kuvia, joissa näkyy yksilöitävissä olevia henkilöitä, autoja tai niiden rekisterinumeroita.

Tarkoituksena ei ole kerätä kuvia hinnoista tai hintatolpista.

Kaikki kuvat tarkastetaan ylläpidon toimesta. Ennen hyväksymistä kuvat näkyvät vain kuvan lataajalla. Muille käyttäjille kuvat alkavat näkyä vasta hyväksynnän jälkeen.


Seuraava

Polttoaineiden hintaseurannan markkinajohtajalla 50 000 käyttäjää

Tankille-palvelu saavutti eilen merkittävän virstanpylvään, kun palveluun rekisteröityneiden käyttäjien määrä ylitti 50 000 rajan. Palvelusta on tullut reilussa...

8 . elokuuta 2017

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Polttoaineiden hintatietojen historia graafina

Tankille-sovellukset saivat viime viikolla halutun päivityksen. Nyt aseman tiedoissa voi tarkastella valitun polttoaineen hintakehitystä kyseisellä asemalla. Hi...

18 . huhtikuuta 2017

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!