Featured image for the post

8 . elokuuta 2017

Tankille-palvelu saavutti eilen merkittävän virstanpylvään, kun palveluun rekisteröityneiden käyttäjien määrä ylitti 50 000 rajan. Palvelusta on tullut reilussa vuodessa selkeä markkinajohtaja polttoaineiden hintaseurannassa Suomessa.

Käyttäjät avainasemassa

Vuoden 2016 kesäkuussa avattu palvelu on vastannut selkeästi autoilijoiden tarpeeseen. Yli kolmasosa rekisteröityneistä käyttäjistä käyttää palvelua kuukausittain.

Helppokäyttöiset mobiilisovellukset ja palvelun sulava toiminta ovat taanneet suosion älypuhelinkäyttäjien keskuudessa. Tämä näkyy muun muassa sovellusten erinomaisissa arvioissa Google Play ja Apple App Store -kaupoissa.

Erityinen kiitos palvelun toimivuudesta ja hyödyllisyydestä kuuluu ennen kaikkea aktiiviselle Tankille-yhteisölle, joka ilmoittaa hintatietoja innokkaasti. Ilman teidän panosta palvelun tuoma lisäarvo jäisi pienemmäksi.

Palautteenne on huomioitu

Julkistamisen jälkeen Tankille-palvelun kehityksessä on huomioitu erityisesti käyttäjien palaute. Tämä on varmasti osaltaan auttanut nostamaan Tankille-palvelun hintaseurannan markkinajohtajaksi.

Palveluun on tuotu toiveiden mukaan mm.

  • E85 polttoainelaatu
  • Neste Pro Diesel polttoainelaatu
  • Maa- ja biokaasuasemat
  • Asemien suodatus eri kriteerien mukaan
  • Kirjautuminen Facebook- ja Google-tunnuksilla
  • Asemien hintahistoria

Lisäksi sovelluksiin on tehty lukuisia muita parannuksia ja optimointeja.

Mitä seuraavaksi?

Syksyn aikana palveluun on tulossa erilaisia hakutoimintoja, kuten haku paikkakunnan mukaan tai reittihaku kohteeseen.

Myös muita ideoita on Tankille-tiimin mielessä jo odottamassa. Tuomme uusia ominaisuuksia mukaan sovelluksiin sitä mukaa kun ne valmistuvat ja kun ne vastaavat Tankille-sovellusten korkeaa laatua.

Palvelua kehitetään aktiivisesti, joten jatkossa Tankille-hintaseuranta tulee olemaan entistäkin parempi!


Seuraava

Huoltoasemien haku lisätty

Puhelinsovelluksemme polttoaineiden hintojen seurantaan ja ilmoittamiseen päivittyivät versioon 2.0 hiljaittain. Päivitykset sisältävät lukuisia parannuksia sis...

12 . lokakuuta 2017

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Lähetä palveluun tankkausasemien kuvia

Tankille-sovellukset päivittyivät jälleen. Nyt asemille on mahdollista ladata kuvia suoraan puhelimella. Muiden käyttäjien lataamat kuvat näkyvät aseman tiedois...

23 . toukokuuta 2017

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!