12 . lokakuuta 2017

Puhelinsovelluksemme polttoaineiden hintojen seurantaan ja ilmoittamiseen päivittyivät versioon 2.0 hiljaittain. Päivitykset sisältävät lukuisia parannuksia sisäiseen toimintaa, mutta myös useita loppukäyttäjälle näkyviä lisäyksiä. Tässä artikkelissa käyn läpi näitä muutoksia.

Mikäli et ole vielä päivittänyt sovellustasi uusimpaan versioon, tee se nyt! (Google Play tai Apple App Store)

Huolto- ja automaattiaseminen haku versiossa 2.0

Hintaseurannassa onnistuu myös huoltoasemien haku

Sovelluksella on nyt mahdollista

  • etsiä yksittäistä asemaa nimen perusteella
  • etsiä tietyn paikkakunnan asemat
  • etsiä asemat tietyn reitin varrelta

Aseman etsiminen nimellä lienee selkeää. Hakutermiä etsitään aseman nimestä ja tulokset järjestetään etäisyyden mukaan. Valitsemalla tuloksista aseman, siirtyy kartta kyseisen aseman kohdalle. Tästä voit jatkaa aseman hintojen ilmoittamiseen tai yksityiskohtaisten tietojen tarkasteluun.

Paikkakunnan asemien etsiminen listaa tuloksena paikat, joihin hakutermi sopii ja joista löytyy vähintään yksi huolto/automaattiasema. Valitsemalla hakutuloksista paikan, rajataan kartalla kaikki kyseisen paikan asemat näkyviin. Kuntaliitoksista ja postitoimipaikkojen nimeämismuutoksista johtuen saattaa vastaan joskus tulla tilanteita, joissa hakutulos ei välttämättä täysin vastaa sen hetken todellisuutta. Näissä tapauksissa kannattaa ottaa yhteyttä, niin korjaamme tilanteen.

Asemien etsiminen reitin varrelta perustuu Googlen antamaan ensisijaiseen reittiin nykyisestä sijainnista kohdekaupunkiin. Seuraavissa versiossa tätä ominaisuutta tullaan parantelemaan mm. siten, että tarkempi kohdehaku tulee onnistumaan. Tällä hetkellä tuloksiin otetaan mukaan 3km sisällä reitin varrella olevat asemat.

Mitä muita näkyviä parannuksia?

Karttaa on nyt mahdollista zoomata ulospäin aikaisempaa enemmän. Tämä mm. siksi että kartalle saataisiin mahtumaan kaikki hakutulosten asemat. Tässä älypuhelinten rajalliset resurssit tulivat kuitenkin vastaan. Siksi kartan asemat klusteroidaan (eli niputetaan) yhteen, kun kartan zoom on tarpeeksi kaukana. Siirtymällä listanäkymään on edelleen mahdollista tarkastella ja vertailla asemia keskenään.

Hintailmoituksen sama-nappia on parannettu siten, että vanha hinta on edelleen nähtävissä, kun fokus on siirtynyt syöttökenttään.

Ranking-listalla näytetään toisten käyttäjien avatar (kuva) mikäli sellainen on asetettu.

iOS (iPhone/iPad) laitteilla lisätty tuki näytön käyttämiselle vaaka-asennossa. Android-versiossahan tämä oli jo ennestään.

Näkyvien parannusten lisäksi sovellusten sisäistä toimintaa on uudistettu isosti.


Ellei oma sovelluksesi jo päivittynyt automaattisesti, niin nyt kannattaa päivittää sovellus uusimpaan versioon oman puhelimen sovelluskaupasta!


Seuraava

Hintojen syöttäminen puheella

Uusimmalla Tankille-sovelluksella on nyt mahdollista syöttää polttoaineen hintoja puheentunnistuksen avulla. Numeroiden näppäily on siis mahdollista korvata puh...

9 . tammikuuta 2018

Edellinen

Polttoaineiden hintaseurannan markkinajohtajalla 50 000 käyttäjää

Tankille-palvelu saavutti eilen merkittävän virstanpylvään, kun palveluun rekisteröityneiden käyttäjien määrä ylitti 50 000 rajan. Palvelusta on tullut reilussa...

8 . elokuuta 2017

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 80 000!