Featured image for the post

8 . heinäkuuta 2016

Tankille-palvelun Android ja iOS sovellukset polttoaineiden hintaseurantaan ovat saaneet ensimmäisen isomman 1.1 versiopäivityksen. Kuuntelimme toiveitanne ja lisäsimme eniten kaipaamianne ominaisuuksia parantamaan ja helpottamaan sovellusten käyttöä.

E85

Eniten palautetta sähköpostiin ja puhelinten kauppa-arvosteluihin saimme E85 polttoainetyypin puutteesta. Tämä asia on nyt korjattu, sillä uusimmassa versiossa E85 on mukana. Palveluun on lisätty tiedot kaikista tällä hetkellä E85:sta myyvistä ABC-, Shell- ja St1-asemista.

E85-asemia tulee varmasta jatkossa lisää, joten myös Tankille-palvelun käyttäjät voivat nyt määritellä aseman myymiä polttoainelaatuja. Aseman myymät polttoainelaadut voi asettaa ‘Aseman tiedot’ näkymästä. Jotta tiedot pitäisivät mahdollisimman tarkasti paikkaansa, niin niitä pystyy muokkaamaan vain aktiiviset käyttäjät, joilla on vähintään 2 tähteä profiilissa. Kaksi tähteä saa kerättyä ilmoittamalla hinnat 30 kertaa.

Polttoainelaatujen asettamisessa laatuja voi myös poistaa. Esim. kaikilla asemilla ei ole myynnissä 98 E5:sta olleenkaan. Asettamalla tämän tiedon asemalle kyseistä laatua ei tiedoissa näytetä. Toivomme käyttäjiltä aktiivisuutta laatujen asettamisessa, jotta ne vastaisivat mahdollisimman hyvin todellisuutta.

Hintojen päivitys

Kuvakaappaus hintailmoituksesta

Osalla asemista hinnat pysyvät muuttumattomina useita päiviä. Käyttäjiä kiinnostaa kuitenkin mahdollisimman tuoreet hintatiedot, vaikka hinnat eivät olisikaan muuttuneet. Uusimmassa versiossa samat hinnat ovat nyt hintailmoituksessa pohjana, josta ne voi helposti aktivoida ja lähettää. Painamalla ‘sama’-nappia aktivoidaan vanha hinta hintailmoitukseen. Tällä pyrimme siihen, että myös samojan hintoja olisi mielekästä ja nopeaa ilmoittaa palveluun.

Osalla käyttäjistä on ollut myös epäselvää tarvitseeko kaikille laaduille aina ilmoittaa hinnat. Toivomme tietenkin, että ilmoitus olisi mahdollisimman kattava ja sisältäisi kaikki myynnissä olevat laadut, mutta pakko niitä ei ole ilmoittaa. Mikäli vanha hinta näkyy harmaalla ja hinnan oikealla puolella ei ole kuvassakin näkyvää ‘checkmark’ ikonia, niin se tarkoittaa, että kyseisiä hintoja ei lähetetä.

Ranking-lista

Sovelluksen ensimmäisestä versiosta uupui vielä ranking-lista, jossa käyttäjät voivat vertailla aktiivisuuttaan muihin käyttäjiin. Lista on nyt toteutettu, joten oman ja kaverin paikan listalla voi tarkistaa profiili-näkymästä. Lista kattaa 100 aktiivisinta käyttäjää.

Vaikka oma sijoitus ei listalle riittäisikään, kannattaa hintoja silti ilmoitella oman kyvyn mukaan. Kaikki ilmoitukset ovat palvelun kannalta tärkeitä ja arvokkaita.

Muita parannuksia

Muita parannuksia on toteutettu mm. paikannukseen. Kartan pitäisi nyt seurata käyttäjää, mikäli käyttäjä ei ole itse siirtänyt karttaa ‘sivuun’. Seuranta-moodiin pääsee takasin koskettamalla kartan päällä näkyvää paikannus-nappia. Mikäli karttaa on manuaalisesti siirretty, pysyy se siinä mihin se on siirretty.

Android-versiossa navigoinnin käynnistäminen asemalle käyttää nyt käyttäjän valitsemaan oletusnavigointiohjelmaa. Voit asettaa oletusnavigointiohjelman puhelimesi asetuksista. Mikäli valintaa ei ole tehty, kysyy puhelin mitä sovellusta navigointiin halutaan käyttää.

Android-versiossa on muutettu myös oletuspolttoaineen valintanappia, koska moni käyttäjä ei löytänyt polttoainelaatunapin käyttötarkoitusta. Tätä ilmentämään on nyt lisätty pieni väkänen.

Päivitä nyt

Päivitetyt sovellukset ovat nyt saatavana sovelluskaupoista Google Play ja Apple App Store.​


Seuraava

Parannuksia Tankille-sovelluksiin

Polttoaineiden hintaseurantapalvelun kehittäminen on mennyt jälleen askeleen eteenpäin, kun Tankille-palvelun Android ja iOS sovellukset saivat odotettuja lisäy...

13 . syyskuuta 2016

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Tankille palvelu avattu

Tankille on nykyaikainen bensiinin ja dieselin hintaseurantapalvelu. Palvelua käytetään älypuhelimella ja sen avulla löytää kaikki Suomen huolto­- ja automaatti...

1 . kesäkuuta 2016

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!