Featured image for the post

13 . syyskuuta 2016

Polttoaineiden hintaseurantapalvelun kehittäminen on mennyt jälleen askeleen eteenpäin, kun Tankille-palvelun Android ja iOS sovellukset saivat odotettuja lisäyksiä ja parannuksia. Tämän hetken uusin versio 1.2 on nyt ladattavissa Google Play:stä ja Apple App Store:sta täysin ilmaiseksi.

Neste Pro Diesel

Neste Pro Diesel hintaseuranta

Uusista ominaisuuksista eniten oli toivottu Neste Pro Diesel -polttoaineen ottamista mukaan omana polttoainelaatunaan. Nyt sovelluksissa on erikseen Diesel ja Pro Diesel. Kaikille Pro Dieseliä myyville asemille on asetettu niiden tietoihin laadun saatavuus. Siirtymävaiheesta johtuen näillä asemilla näyttäisi olevan edelleen myös perusdieseliä myynnissä. Osalla asemista molempia on tosiaan myynnissä, mutta ei kaikilla. Päivitämme asemien myymät diesel-laadut, kun siirtymävaihe on ohi ja sovellukset ovat päivittyneet suurimmalle osalle käyttäjistä.

Myös aktiiviset käyttäjät voivat asettaa asemilla myytyjä polttoainelaatuja. Aseman myymät polttoainelaadut voi asettaa ‘Aseman tiedot’ näkymästä.

Hintojen ilmoittaminen ja poistaminen

Sovelluksiin on nyt lisätty tarkistuksia virheellisten hintojen ilmoittamisen estämiseksi. Ennen hintojen lähettämistä niitä vertaillaan alueen keskiarvohintoihin. Mikäli hinnat poikkeavat keskiarvosta liikaa, pyydetään käyttäjää tarkistamaan hinnat. Tämän tarkoitus on ehkäistä virheellisistä painalluksista aiheutuneet väärät hinnat.

Mikäli virheelliset hinnat pääsevät kuitenkin vahingossa lähtemään, tai hinnat menevät väärällä asemalle, on omat ilmoitukset nyt mahdollista peruuttaa. Käyttäjä voi Aseman tiedot näkymän alareunan linkillä perua hintailmoituksensa tunnin sisällä lähettämisestä.

Lisäksi hinnat voi uudessa versiossa ilmoittaa vain asemilta, joiden läheisyydessä on itse. Rajoitus on kuitenkin useamman kilometrin. GPS-paikannusta ei edelleenkään vaadita, mutta vähintään mastopaikannus tulisi sallia, jotta puhelin voidaan paikantaa edes suurinpiirtein oikeaan paikkaan. Tämänkin muutoksen tarkoituksena on parantaa palvelun laatua ja hintatietojen luotettavuutta.

Myös ilmoituspisteiden laskemista on muutettu käyttäjiltä saadun palautteen perusteella selkeämmäksi. Nyt samalta asemalta voi tunnin aikana saada vain yhden pisteen per käyttäjä riippumatta siitä, ilmoittaako yhden polttoainelaadun vai kaikki laadut kerralla.

Muita parannuksia

Karttanäkymän lippuja on paranneltu osoittamaan asemat, jotka eivät myy valittua polttoainetta. Asemat, jotka eivät myy valittua polttoainetta ovat ilman alareunan tummaa numeropalkkia. Niistä siis näkyy vain aseman logo.

Asematietojen latausta on myös optimoitu. Karttanäkymän asemat latautuvat nyt nopeammin myös hitaammilla yhteyksillä ja vanhemmilla puhelimilla. Mukaan on lisätty tuki myös harvinaisempien asemien logoille.

Sovelluksilla on nyt myös mahdollista lähettää kavereille kutsu liittyä palveluun mukaan. Puhelimesta ja asennetuista appiksista riippuen viestin voi lähettää esim. sähköpostilla, tekstiviestillä, tai postata Facebookiin tai Twitteriin. Mitään viestiä ei lähetetä automaattisesti, joten voit muokata oletusviestiä mieleiseksesi ennen lähetystä. Kannattaa testata omainaisuutta ja kutsua ystäviä mukaan. Näin palvelu hyödyttää mahdollisimman monia!

Käy arvostelemassa

Mikäli käytät ja pidät sovelluksesta, niin käy arvostelemassa se puhelimesi kauppaan. Hyvä arvostelu auttaa sovellusta erottautumaan ja siten muita käyttäjiä löytämään sen paremmin. Lisääntynyt käyttäjämäärä tarkoittaa myös parempia hintatietoja kaikille käyttäjille. Älä siis suotta odottele, vaan käy jättämässä viiden tähden arvostelusi!


Seuraava

Polttoaineen hinta ja verotus

Yli puolet polttoaineen hinnasta koostuu erilaisista veroista. Näitä veroja ja veroluonteisia maksuja ovat polttoainevero ja arvonlisävero. Verokarhu on iskenyt...

4 . lokakuuta 2016

Next blog post image

Previous blog post image
Edellinen

Tankille-sovellukset päivitetty

Tankille-palvelun Android ja iOS sovellukset polttoaineiden hintaseurantaan ovat saaneet ensimmäisen isomman 1.1 versiopäivityksen. Kuuntelimme toiveitanne ja l...

8 . heinäkuuta 2016

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!