Featured image for the post

12 . huhtikuuta 2018

Tällä viikolla Tankille-palvelussa tehtiin järjestelmäpäivitys, jonka myötä palvelu tukee nyt uusia polttoainelaatuja. Esimerkkeinä näistä laaduista ovat mm. Shell V-Power Nitro+ ja ABC Smart Diesel. Tulevaisuudessa myös muita laatuja pystytään nyt tukemaan helpommin.

Aktiivinen polttoainelaatu

Aktiiviseksi polttoainelaaduksi voi nyt valita uutena mm.

  • 98+ E5 (esim. Shell V-Power Nitro+)
  • Diesel+ (esim. Neste Pro Diesel, ABC Smart Diesel)
  • Uusiutuva diesel (esim. Neste MY Diesel)

Lisätyt plus-laadut ovat ketjujen ns. premium-laatuja. Mikäli haluat tankata vain näitä, niin niiden valinta ja suodattaminen onnistuu nyt. Valinta ei ole sidottu yksittäisen ketjun tuotemerkkiin, kuten aikaisemmin.

Mikäli jollakin asemalla ei ole myynnissä ns. normaali-laatua, niin näytetään vertailussa premium-laadun hinta. Otetaan esimerkki. Asemalla A ei ole myynnissä normaalia 98:a, mutta on premium 98:a (98+). Tankille-sovelluksen käyttäjä on valinnut polttoainelaaduksi 98 E5. Tällöin aseman A kohdalla näytetään hintana premium-laadun hinta.

Jos käyttäjä on valinnut polttoainelaaduksia premium-laadun, ei sen puuttuessa näytetä normaalilaadun hintaa.

Sovellusten päivitys

Sovelluksissa on ollut tuki näille uusille laaduille version 2.4.2 myötä, vaikka muutokset astuivat voimaan vasta tällä viikolla. Kannattaa siis päivittää sovellus, jos kuulut siihen muutaman prosentin osuuteen, joka ei näin ole vielä tehnyt.

Uusien sovellusversioiden tuki vanhoille Android Ice Cream Sandwich ja Apple iOS 8 käyttöjärjestelmille loppui versioon 2.0 viime syksynä. Koska tätä muutosta ei näille alustoille pystytty enää tuomaan, on niiden osalta tuki lopetettu koko palvelusta.

Käy arvostelemassa

Mikäli olet toivonut näitä muutoksia kauppaan tekemässäsi arvostelussa, niin nyt voisi olla hyvä aika käydä lisäämässä arvosteluun yksi lisätähti!


Previous blog post image
Edellinen

Hintojen syöttäminen puheella

Uusimmalla Tankille-sovelluksella on nyt mahdollista syöttää polttoaineen hintoja puheentunnistuksen avulla. Numeroiden näppäily on siis mahdollista korvata puh...

9 . tammikuuta 2018

Liity mukaan!

Lataa ilmainen sovellus älypuhelimeesi ja liity sinäkin mukaan kasvavaan joukkoomme. Meitä on jo yli 345 000!